Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel

Geldig: 24 mei tot en met 12 jun.
Verlopen!
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Lidl
Lidl

Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel

Verlopen!
Actuele Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel aanbieding bij Lidl uit de folder. Bekijk de nieuwste Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel aanbieding hier en koop de goedkoopste Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 24 mei tot en met 12 jun.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Laatste update: 13-06-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Lidl folder
Nieuw

Lidl folder

Nog 6 dagen geldig

Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel aanbieding en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel aanbieding in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel in de aanbieding? of "ik wil weten of Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Groene groenteburger met geroosterde bospeen en gepofte aardappel in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.