Leapp filialen in Eindhoven

Leapp folders
Leapp Kleine Berg 151 5611JT Eindhoven
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Leapp adressen en openingstijden in Eindhoven

Je vindt hier alle Leapp adressen en de bijbehorende openingstijden van Leapp in Eindhoven. Hierdoor weet je altijd of de Leapp bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Eindhoven en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Leapp folder in Eindhoven en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Leapp in Eindhoven of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Leapp website.

Veelgestelde vragen over Leapp

Is er een Leapp winkel in Eindhoven?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Leapp én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Leapp winkel in Eindhoven of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Leapp in Eindhoven voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Eindhoven en de dichtstbijzijnde Leapp winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Leapp winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Leapp in Eindhoven nu open?

De Leapp winkel in Eindhoven heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Eindhoven filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Leapp in Eindhoven?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 25-09-2023 t/m 01-10-2023 zijn geldig in jouw Leapp winkel in Eindhoven. De beste aanbiedingen in Leapp Eindhoven zijn: Hp victus 15, Samsung 870 qvo-2 tb en Acer connect d5 5g.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Leapp in Eindhoven?

De huidige openingstijden van Leapp in Eindhoven vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Leapp winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Leapp in Eindhoven?

Leapp heeft zulke interessante aanbiedingen Hp victus 15, Samsung 870 qvo-2 tb en Acer connect d5 5g, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Leapp in Eindhoven. Helaas zit een Leapp winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Eindhoven.


Mocht er geen Leapp gevestigd zijn in Eindhoven, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Computer.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Leapp tijdens koopzondag?

De openingstijden van Leapp in Eindhoven zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Leapp winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Leapp op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Leapp geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Leapp afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Leapp voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Leapp in Eindhoven?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Leapp natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Leapp en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Leapp of bekijk de actuele folder die geldig is van 25-09-2023 t/m 01-10-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...