Black Friday Le Ballon deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Le Ballon Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Le Ballon tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Le Ballon deals! Schrijf je nu in voor de Le Ballon nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Le Ballon. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Le Ballon winkels vind je op Le Ballon website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Le Ballon

Wanneer begint Black Friday bij Le Ballon?

Black Friday deals van Le Ballon zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Le Ballon. De folder geldig van 02-10-2023 t/m 08-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Le Ballon?

Tijdens Black Friday stunt Le Ballon dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

T-shirt - borstzak

Legging - elastische band

Jeans - skinny fit

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Le Ballon bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Le Ballon verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Le Ballon voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Le Ballon Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Le Ballon Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw