Folders van La Ligna

Laatste folderupdate: 21-05-2022

La Ligna folder

Geldig: 18 mei tot en met 18 jul.

Deze La Ligna folder met actuele aanbiedingen is nog 56 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van La Ligna en bespaar op je aankopen bij La Ligna.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste La Ligna folder online staat?
Al 14.890 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste La Ligna folder online staat?
Al 41.356 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij La Ligna

Download de gratis app met 2350+ winkels

La Ligna folder en aanbiedingen

De La Ligna folder is gevuld met kleding die bij jou past, evenals de online La Ligna webshop. Merken als La Ligna, NickJean en CadaDÍA vind je geregeld in de La Ligna. La Ligna probeert sinds 1984 kleur toe te voegen aan het leven van iedere vrouw. Geen enkele vrouw is hetzelfde, La Ligna's assortiment bestaat uit veel verschillende pasvormen en prints. Buiten het online bestellen in de La Ligna webshop kun je ook de winkel bezoeken voor stijladvies op maat, in de winkel kan de catalogus verschillen van de webshop.


Net als vele andere winkels vindt er ook vaak sale plaats waar je door de hoge korting een groot deel uit het assortiment voor de laagste prijs kunt kopen. Buiten de La Ligna sale zijn er ook andere acties, zo kun je bij inschrijving op de online nieuwsbrief 10% korting krijgen. Buiten deze actie en de tijdelijke sale zijn er natuurlijk altijd tal van La Ligna aanbiedingen. Bij online bestellingen boven 50 euro is er gratis verzending en bestellingen op werkdagen voor 13.00 worden binnen 24 uur verzonden.


Uitgebreide informatie over het La Ligna assortiment, folders en de openingstijden van de La Ligna winkels en folders vind je op de website: https://laligna.nl/