Folders van Kookpunt

Laatste folderupdate: 26-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kookpunt folder online staat?
Al 45.991 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Kookpunt

Download de gratis app met 2350+ winkels

Kookpunt folder en aanbiedingen

Kookpunt: eat real food, use good tools! En deze tools koop je gemakkelijk en goedkoop in de Kookpunt aanbieding! Blader door de Kookpunt folders om deze aanbiedingen en het prachtige assortiment te ontdekken. Zo kun je bij Kookpunt terecht voor de beste en goedkoopste pannen voor in jouw keuken die je met veel korting in de folder vindt. Zo kook jij de beste gerechten voor de laagste prijs met Kookpunt.


Wat voor producten kun je kopen bij Kookpunt?

Bij Kookpunt koop je verschillende accessoires voor in de keuken als bijvoorbeeld pannen voor koken en braden maar ook verschillende messensets en kookgerei als kurkentrekkers en kookwekkers die geregeld in de uitverkoop zijn. Naast dit kleine kookgerei kun je bij Kookpunt ook terecht voor grote keukenapparatuur als afzuigkappen, fornuizen en koelkasten van bekende merken als Smeg, KitchenAid en Vitamix die met veel korting in de sale zijn.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

De diverse Kookpunt acties kun je in één van de winkels kopen. Deze winkels zijn gelegen in Rotterdam en zowel doordeweeks als in het weekend geopend. In de winkel kun je terecht voor de gehele catalogus en een klantvriendelijke en professionele klantenservice. Buiten dit kun je ook gemakkelijk online bestellen op de Kookpunt webshop. Bestellingen voor 23.00 worden dan gemakkelijk de volgende dag thuisbezorgd en bij bestellingen vanaf 30,- is dit geheel kosteloos. Uitgebreide informatie over het Kookcomfort assortiment, de beste acties en de openingstijden van de Kookpunt winkels vind je op de website: https://www.kookpunt.nl/