Black Friday folders van Kipling

Laatste folderupdate : 11/29/22

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kipling folder online staat?
Al 40.148 mensen gingen je voor

Black Friday Kipling deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kipling Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kipling tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kipling deals! Schrijf je nu in voor de Kipling nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Kipling. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Kipling winkels vind je op Kipling website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kipling

Wanneer begint Black Friday bij Kipling?

Black Friday deals van Kipling zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kipling. De folder geldig van 28-11-2022 t/m 04-12-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kipling?

Tijdens Black Friday stunt Kipling dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Zusss blouse wit

Mountain peak heren thermobroek

Bandana met strik disney mickey & friends

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kipling bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kipling verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kipling voor meer informatie over de actuele levertijden.

Kipling Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kipling Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0