Black Friday Kimba Kids deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kimba Kids Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kimba Kids tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kimba Kids deals! Schrijf je nu in voor de Kimba Kids nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Kimba Kids. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Kimba Kids winkels vind je op Kimba Kids website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kimba Kids

Wanneer begint Black Friday bij Kimba Kids?

Black Friday deals van Kimba Kids zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kimba Kids. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kimba Kids?

Tijdens Black Friday stunt Kimba Kids dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Babyauto biro plus I-size

Joolz day5 compleet forest green

Street Called Madison meisjes trui

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kimba Kids bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kimba Kids verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kimba Kids voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kimba Kids Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kimba Kids Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw