Folders van Kabalts Vuurwerkhal

Laatste folderupdate: 06-12-2019

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kabalts Vuurwerkhal folder online staat?
Al 54.749 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Kabalts Vuurwerkhal

Vergelijkbare folders

Nieuw

Vuurwerk Bull Cat 1 folder

Over 197 dagen geldig
Download de gratis app met 2350+ winkels

Kabalt’s Vuurwerkhal

Kabalt’s Vuurwerk is al meer dan 40 jaar de bekendste vuurwerkspecialist van Alphen a/d Rijn en omstreken. Ieder jaar stellen zij de mooiste en beste collectie vuurwerk samen om van de jaarwisseling een echt feest te maken. Als exclusief dealer van PRO-LINE Fireworks, RUBRO Fireworks en GBV Fireworks hebben zij een uitgebreid assortiment vuurwerk in huis om aan alle vraag te kunnen voldoen. Zo vind je in de Kabalt’s Vuurwerkwinkel o.a.: siervuurwerk, knalpotten, vuurpijlen, rotjes, pyramides en nog veel van het merk PRO-LINE Selections en PRO-LINE GT voor aantrekkelijke prijzen. Ook hebben zij speciale jeugdpakketten en familiepakketten samengesteld om aan iedere wens te kunnen voldoen, afhankelijk van jouw situatie en wensen. Maar welke keuze je ook maakt, veiligheid staat voorop bij Kabalt. Daarom hebben zij ook een ruim assortiment aansteeklonten, aansteekfakkels en vuurwerkbrillen voor junior en senior en geven zij uitgebreide veiligheidsinformatie op de site.


Kabalt’s Vuurwerk folder

Ieder jaar opnieuw stellen zij een mooie vuurwerkfolder samen met een groot aantal vuurwerk aanbiedingen en nieuwe artikelen. Of je nu op zoek bent naar 7-klappers, disco knallers, luchthuilers, knetterballen of een mooi pijlenpakket, in de Kabalt’s vuurwerkfolder kun je thuis al je keuze maken en alvast je bestelling opgeven in de voorverkoop. Je kunt dan ook gebruik maken van de bliksemdeals en knalkortingen op het Proline en Rubro assortiment. Bovendien maak je ook kans op schitterende prijzen zoals een iPhone 6s of gratis vuurwerk.


Online vuurwerk bestellen bij Kabalt’s Vuurwerk

Ga dus voor het online bestellen van jouw favoriete vuurwerk nu alvast naar de Kabalt’s webshop om er zeker van te zijn dat jouw vuurwerkpakket vanaf 27 december voor je klaar staat. Bovendien wordt hier ook een extra assortiment vuurwerk aangeboden wat alleen online bestelbaar is. Snel even kijken dus en bestellen maar. Want ook hier geldt: OP=OP. Je vind alle voorwaarden, de winkel, de openingstijden en de folder op: www.kabaltvuurwerk.nl