1
 • Kies locatie
  • of

  • Gebruik huidige locatie
 1. Helaas er zijn momenteel geen Kabalts Vuurwerkhal folders.

Vergelijkbare folders

 • Coppelmans reclame folder (geldig t/m 31-12)

  Coppelmans folder

  21-07 t/m 31-12 Folder bekijken!
 • Meester Vuurwerk reclame folder (geldig t/m 31-12)

  Meester Vuurwerk folder

  01-12 t/m 31-12 Folder bekijken!
 • Cafferata reclame folder (geldig t/m 31-12)

  Cafferata catalogus

  04-12 t/m 31-12 Folder bekijken!

Kabalt’s Vuurwerkhal

Kabalt’s Vuurwerk is al meer dan 40 jaar de bekendste vuurwerkspecialist van Alphen a/d Rijn en omstreken. Ieder jaar stellen zij de mooiste en beste collectie vuurwerk samen om van de jaarwisseling een echt feest te maken. Als exclusief dealer van PRO-LINE Fireworks, RUBRO Fireworks en GBV Fireworks hebben zij een uitgebreid assortiment vuurwerk in huis om aan alle vraag te kunnen voldoen. Zo vind je in de Kabalt’s Vuurwerkwinkel o.a.: siervuurwerk, knalpotten, vuurpijlen, rotjes, pyramides en nog veel van het merk PRO-LINE Selections en PRO-LINE GT voor aantrekkelijke prijzen. Ook hebben zij speciale jeugdpakketten en familiepakketten samengesteld om aan iedere wens te kunnen voldoen, afhankelijk van jouw situatie en wensen. Maar welke keuze je ook maakt, veiligheid staat voorop bij Kabalt. Daarom hebben zij ook een ruim assortiment aansteeklonten, aansteekfakkels en vuurwerkbrillen voor junior en senior en geven zij uitgebreide veiligheidsinformatie op de site.

Kabalt’s Vuurwerk folder

Ieder jaar opnieuw stellen zij een mooie vuurwerkfolder samen met een groot aantal vuurwerk aanbiedingen en nieuwe artikelen. Of je nu op zoek bent naar 7-klappers, disco knallers, luchthuilers, knetterballen of een mooi pijlenpakket, in de Kabalt’s vuurwerkfolder kun je thuis al je keuze maken en alvast je bestelling opgeven in de voorverkoop. Je kunt dan ook gebruik maken van de bliksemdeals en knalkortingen op het Proline en Rubro assortiment. Bovendien maak je ook kans op schitterende prijzen zoals een iPhone 6s of gratis vuurwerk.

Online vuurwerk bestellen bij Kabalt’s Vuurwerk

Ga dus voor het online bestellen van jouw favoriete vuurwerk nu alvast naar de Kabalt’s webshop om er zeker van te zijn dat jouw vuurwerkpakket vanaf 27 december voor je klaar staat. Bovendien wordt hier ook een extra assortiment vuurwerk aangeboden wat alleen online bestelbaar is. Snel even kijken dus en bestellen maar. Want ook hier geldt: OP=OP. Je vind alle voorwaarden, de winkel, de openingstijden en de folder op: www.kabaltvuurwerk.nl

x

Gratis registreren

Meld je aan en ontvang als eerste de nieuwe folder van %s.

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve aanbiedingen ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen

We plaatsen nooit iets op je tijdlijn zonder jouw toestemming.


of Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 22.634 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Folderz.nl accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of


X
app-picture-logo app-picture-overview

Download de folderz app

Bekijk en vergelijk elke week alle folders en aanbiedingen van honderden winkels Nu zonder reclame banners!

Help jij ons winnen?

Stem op Folderz.nl bij de website van het jaar verkiezing en maak kans op mooie prijzen!

Het afgelopen jaar hebben wij keihard gewerkt om jou gratis het nieuwste en grootste aanbod folders te tonen. Jouw stem maakt ons dus erg blij!

Nu niet…

Kies winkel
Deze komt voor in meerdere winkels, maak je keuze.