Black Friday folders van Icono

Laatste folderupdate : 06-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Icono folder online staat?
Al 29.433 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Icono deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Icono Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Icono tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Icono deals! Schrijf je nu in voor de Icono nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Icono. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Icono winkels vind je op Icono website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Icono

Wanneer begint Black Friday bij Icono?

Black Friday deals van Icono zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Icono. De folder geldig van 03-10-2022 t/m 09-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Icono?

Tijdens Black Friday stunt Icono dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Philips led peer e27 40w filament helder niet dimbaar 25% korting

Tonzon radiatorfolie 7,5m bij 50cm

Laminaat trend eik titan, zomer eik of lichtgrijs eik 50% korting

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Icono bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Icono verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Icono voor meer informatie over de actuele levertijden.