Folders van Humanoid

Laatste folderupdate: 01-07-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Humanoid folder online staat?
Al 58.816 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Humanoid

Download de gratis app met 2350+ winkels

Humanoid folder en aanbiedingen

Humanoid, opgericht in 1981 streeft al jaren naar duurzame en luxe mode. Ook staat originaliteit centraal en is Humanoid geliefd door een community die niet wil opgaan in de massa. Bij de prachtige winkel van Humanoid in Arnhem hebben ze dan ook een uitgebreid assortiment aan onder andere kleding, schoenen, sieraden, tassen en beautyproducten van verschillende bekende merken als Acne Studios, Birkenstock en Extreme Cashmere. Hoewel de openingstijden van de winkel variëren is de winkel zeven dagen per week geopend. Buiten de mooie ruime winkel in Arnhem kun je ook online bestellen in de webshop. Bij online bestellingen is de verzending en retournering gratis en heb je bestellingen die voor 15.00 gedaan zijn de volgende dag al in huis.

 

Buiten de mooie acties in de winkels als bijvoorbeeld de seizoensgebonden uitverkoop zijn er geregeld mooie aanbiedingen waarbij je met een mooie korting een geweldig product kunt kopen. Om de producten te bekijken of op zoek te gaan naar een mooie aanbieding kun je natuurlijk altijd eens een kijkje nemen in de folder. Bij actie producten kunnen kortingen oplopen tot maar liefst 50 procent, zo draag jij dus voor een lage prijs kledij van de mooiste duurzame merken.

 

Meer algemene informatie over onder andere folders en openingstijden kun je online vinden op: https://www.shophumanoid.com/nl/humanoid-store