Folders van Hubo XL

Laatste folderupdate: 26-06-2022

Hubo XL folder

Geldig: 27 jun. tot en met 10 jul.

Deze Hubo XL folder met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Hubo XL en bespaar op je aankopen bij Hubo XL.

Hubo XL folder

Geldig: 20 jun. tot en met 3 jul.

Deze Hubo XL folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Hubo XL en bespaar op je aankopen bij Hubo XL.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Hubo XL folder online staat?
Al 38.446 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Hubo XL folder online staat?
Al 47.511 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Hubo XL

Download de gratis app met 2350+ winkels

Hubo XL folder en aanbiedingen

Hubo XL is de naam voor de grotere Hubo bouwmarkten. Er zijn ongeveer 23 Hubo XL bouwmarkten in Nederland. Elke Hubo XL winkel heeft naast een groot assortiment hout, verf, gereedschap, plaatmateriaal, elektra, ijzerwaren, deuren, vloeren, zonwering, verlichting en tuinartikelen ook nog een ruim aanbod tuinhout, sanitair en bouwmaterialen. Maar vooral onderscheidt men zich door de klantvriendelijkheid, het vakmanschap en de persoonlijke benadering van de zelfstandige ondernemer. Zo worden alle artikelen zoals zonwering, zelfbouwkasten en schuifwanden op maat geleverd en bezorgd en als u dat wenst ook nog geplaatst. Iedere twee weken geeft men een Hubo XL folder uit met aanbiedingen, kortingen en leuke klustips. Dus heeft u verbouwplannen of bent u aan het klussen, kijk dan voordat u naar de winkel gaat eerst even in de Hubo XL reclamefolder voor de laatste aanbiedingen en acties. "Hubo, overtref jezelf" Meer informatie over de Hubo XL winkels, openingstijden, het assortiment en de folder kun je vinden op: www.hubo.nl