Folders van HORA

Laatste folderupdate: 28-12-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste HORA folder online staat?
Al 33.076 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij HORA

Download de gratis app met 2350+ winkels

HORA folder en aanbiedingen

HORA, de winkel voor de mooiste design meubelen en op maat gemaakte designs. HORA heeft een ontzettend breed assortiment met verschillende stijlen zodat jij altijd vind waarnaar je op zoek bent en geregeld zijn deze producten met veel korting terug te vinden in de folder. Deze online actie folders zijn gevuld met de beste aanbiedingen. Laat je door HORA inspireren met de mooiste designs die je voor de laagste prijs online in de aanbieding vind.


Wat voor producten kun je kopen bij HORA?

De HORA catalogus bestaat uit verschillende meubelen voor zowel binnen als buiten. Bij HORA vind je meubelen en accessoires van bekende merken als Baxter, Vitra en Nilson. Producten van deze merken en verschillende andere designers koop je het goedkoopste en met de beste service bij HORA. Het HORA assortiment is gemaakt met hoogwaardige materialen en tijdloze designs zodat de producten levenslang meegaan. In tegenstelling tot vele andere winkels biedt HORA naast de aantrekkelijke acties ook een geweldige service waarin bijvoorbeeld persoonlijke ontwerpen gemaakt kunnen worden.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Voor de prachtige producten kun je bij HORA altijd terecht in de prachtige winkel. De winkel is maar liefst 3500m2 groot en gevuld met prachtige aanbiedingen en producten uit de sale. De winkel is gelegen in Barneveld en zes dagen in de week geopend. Er zijn altijd professionals aanwezig in de winkel waar jij zo altijd advies op maat kunt krijgen. Ook kun je gemakkelijk online bestellen op de webshop. Jouw bestelling zal dan gemakkelijk bij je thuis bezorgd worden. Uitgebreide informatie over de HORA aanbiedingen, de catalogus en de openingstijden van de winkel vind je op de website: http://www.horabarneveld.nl/