Black Friday aanbiedingen van HORA

Bekijk de deals hier

Black Friday folders van HORA

Laatste folderupdate : 1/30/23

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste HORA folder online staat?
Al 28.534 mensen gingen je voor

Black Friday HORA deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe HORA Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van HORA tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday HORA deals! Schrijf je nu in voor de HORA nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij HORA. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de HORA winkels vind je op HORA website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van HORA

Wanneer begint Black Friday bij HORA?

Black Friday deals van HORA zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van HORA. De folder geldig van 30-01-2023 t/m 05-02-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van HORA?

Tijdens Black Friday stunt HORA dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Japanse roos

Metabo hs 18 ltx bl 55 18v lihd accu heggenschaar body - 55cm

Wera 05004841001 8790 c impaktor deep set 1 11-delige dopsleutelset - 1/2"

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van HORA bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door HORA verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van HORA voor meer informatie over de actuele levertijden.

HORA Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 HORA Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0