Black Friday Hertz deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Hertz Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Hertz tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Hertz deals! Schrijf je nu in voor de Hertz nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Hertz. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Hertz winkels vind je op Hertz website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Hertz

Wanneer begint Black Friday bij Hertz?

Black Friday deals van Hertz zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Hertz. De folder geldig van 04-12-2023 t/m 10-12-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Hertz?

Tijdens Black Friday stunt Hertz dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

New york

Winsted - sandalen heren - teva

Muto mutti piano black

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Hertz bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Hertz verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Hertz voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Hertz Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Hertz Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw