1. Henders & Hazel folder Trending

  Nog 28 dagen geldig

  Geldig van 21 jan. t/m 19 feb.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Henders & Hazel aanbiedingen in deze folder

  Deze Henders & Hazel folder vol met aanbiedingen is nog 28 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Henders & Hazel en bespaar op aankopen bij Henders & Hazel.

  Folder bekijken!
 2. Henders & Hazel catalogus

  Nog 69 dagen geldig

  Geldig van 1 nov. t/m 1 apr.

  228 pagina's met aanbiedingen van Henders & Hazel

  Deze Henders & Hazel catalogus vol met aanbiedingen is nog 69 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Henders & Hazel en bespaar op aankopen bij Henders & Hazel.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Henders & Hazel is een bekende ontwerper en ontwikkelaar van eigentijdse en karaktervolle meubelen met 52 dealers in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Het Henders & Hazel assortiment bestaat o.a. uit kasten, eetkamertafels en stoelen, banken en fauteuils en multimedia meubels. Kies je voor Henders & Hazel dan kies je voor design, kwaliteit, originaliteit en service. Kijk in de Hendel & Hazel reclame folder of catalogus voor de laatste aanbiedingen en actie prijzen of bestel direct online de complete Henders & Hazel collectie in de webshop . “Henders & Hazel, bijzonder in Wonen.” Meer informatie over de Hendel & Hazel winkels, openingstijden incl. koopzondag , de actie folder, de brochure en de webshop vindt u op: http://nl.hendersandhazel.com