Black Friday aanbiedingen van HAY

Bekijk de deals hier

Black Friday folders van HAY

Laatste folderupdate : 2/8/23

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste HAY folder online staat?
Al 21.027 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday HAY deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe HAY Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van HAY tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday HAY deals! Schrijf je nu in voor de HAY nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij HAY. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de HAY winkels vind je op HAY website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van HAY

Wanneer begint Black Friday bij HAY?

Black Friday deals van HAY zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van HAY. De folder geldig van 06-02-2023 t/m 12-02-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van HAY?

Tijdens Black Friday stunt HAY dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Lego city politiewagen 60312

Industriële hanglamp zwart - facil

Eglo nastasia hanglamp - e27 - ø 38 cm - zwart

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van HAY bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door HAY verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van HAY voor meer informatie over de actuele levertijden.

HAY Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 HAY Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0