Black Friday folders van Hartog Wonen

Laatste folderupdate : 29-09-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Hartog Wonen folder online staat?
Al 22.858 mensen gingen je voor

Black Friday Hartog Wonen deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Hartog Wonen Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Hartog Wonen tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Hartog Wonen deals! Schrijf je nu in voor de Hartog Wonen nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Hartog Wonen. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Hartog Wonen winkels vind je op Hartog Wonen website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Hartog Wonen

Wanneer begint Black Friday bij Hartog Wonen?

Black Friday deals van Hartog Wonen zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Hartog Wonen. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Hartog Wonen?

Tijdens Black Friday stunt Hartog Wonen dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Pip kussen 40x60cm

Zweefdeurkast presto nolte

Moderne spot zwart met koper - mesh 1

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Hartog Wonen bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Hartog Wonen verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Hartog Wonen voor meer informatie over de actuele levertijden.