1. Halfords Vuurwerk folder

  Nog 22 dagen geldig

  Geldig van 28 dec. t/m 31 dec.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Halfords aanbiedingen in deze folder

  Deze Halfords Vuurwerk folder vol met aanbiedingen is nog 22 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Halfords en bespaar op aankopen bij Halfords.

  Folder bekijken!
 2. Halfords folder

  Nog 2 dagen geldig

  Geldig van 14 nov. t/m 11 dec.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Halfords aanbiedingen in deze folder

  Deze Halfords folder vol met aanbiedingen is nog 2 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Halfords en bespaar op aankopen bij Halfords.

  Folder bekijken!
 3. Halfords folder

  Nog 9 dagen geldig

  Geldig van 31 okt. t/m 18 dec.

  3 pagina's met aanbiedingen van Halfords

  Deze Halfords folder vol met aanbiedingen is nog 9 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Halfords en bespaar op aankopen bij Halfords.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Halfords is een winkelketen met ruim 53 winkels in Nederland en Belgiƫ. Deze Halfords winkels bieden een breed assortiment accessoires voor auto en fiets. De Halfords Superstores met Service Inbouw Stations vind je vaak buiten de stad, terwijl de Halfords Citystores in winkelcentra zijn gevestigd. Kijk in de Halfords actie folder voor de laatste week aanbiedingen of bestel direct online in de Halfords webshop. "Je moet naar Halfords toe." Meer informatie over de Halfords filialen, openingstijden incl. koopzondag, de reclame folder en de webshop vindt u op: www.halfords.nl