Folders van Habitas

Laatste folderupdate: 26-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Habitas folder online staat?
Al 55.064 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Habitas

Download de gratis app met 2350+ winkels

Habitas folder en aanbiedingen

Als koken voor jou een manier van leven is, dan heeft Habitas de actie folder voor jou! Habitas heeft namelijk een breed assortiment aan diverse producten voor in jouw droomkeuken die je met veel korting in de aanbieding koopt. Met Habitas kook en bak je de allerlekkerste gerechten! De folders zijn gevuld met de beste en goedkoopste producten voor in jouw droomkeuken.


Wat voor producten kun je kopen bij Habitas?

Bij Habitas vind je aantrekkelijke aanbiedingen op diverse keukenaccessoires als bakvormen, messen en prachtige tafelaankleding. Ook koop je er verschillende keukenmachines als gourmetsets, blenders, ijsmachines en grillplaten van de beste kwaliteit die je voor de laagste prijs in de Habitas uitverkoop koopt. Om de beste kwaliteit te garanderen biedt Habitas producten aan van de beste merken als Big Green Egg, Jamie Oliver en Joseph Joseph die je uiteraard ook voordelig met de verschillende acties koopt.


Wat zijn de openingstijden en locatie van de winkel?

De verschillende Habitas producten kun je met een uitstekende service in de Habitas winkel kopen. Deze is gelegen in Rotterdam en zeven dagen in de week geopend. Ook kun je gemakkelijk online bestellen op de Habitas webshop. Zo hoef je in tegenstelling tot bij winkels geen rekening te houden met de openingstijden en ook online vind je een uitgebreide sale terug. Jouw bestelling wordt binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd en indien de producten toch niet naar wens zijn kun je kosteloos retourneren. Uitgebreide informatie over de Habitas actie folders, de uitverkoop en de volledige catalogus vind je gemakkelijk terug op de website: https://www.habitas-online.nl/