Folders van Goodyfood

Laatste folderupdate: 01-09-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Goodyfood folder online staat?
Al 53.958 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Goodyfood

Download de gratis app met 2350+ winkels

Goodyfood folder en aanbiedingen

Al 40 jaar lang biedt Goodyfood elke dag de beste biologische producten aan voor de laagste prijs. Het Goodyfood assortiment is ontzettend breed en bestaat uit waanzinnige acties met veel korting die je gemakkelijk in de Goodyfood folder kunt bekijken. De verschillende actie folders kun je gemakkelijk bekijken op de webshop voor de heerlijke verse producten en beste aanbiedingen. Help mee de wereld te verbeteren en shop bij Goodyfood.


Wat voor producten kun je kopen bij Goodyfood?

De Goodyfood catalogus bestaat uit de meest verse producten als bijvoorbeeld groenten en fruit. Ook diverse zuivelproducten en vele andere levensbenodigdheden vind je duurzaam en het goedkoopste in de Goodyfood aanbieding. Hoewel de Goodyfood producten beter zijn voor het milieu en dierenwelzijn, zijn ze ook beter voor jouw gezondheid omdat er bijvoorbeeld geen gif gebruikt wordt bij het telen van fruit. Ook deze producten vind je allemaal geregeld in de actie folders.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Je kunt de verschillende aanbiedingen uit de folder gemakkelijk in de Goodyfood winkel kopen. Deze winkel is gelegen in Hilversum en zes dagen in de week geopend om jou te voorzien van de beste producten. In tegenstelling tot vele andere winkels kun je de verschillende aanbiedingen in de webshop terugvinden. Hoewel online bestellen op de webshop niet mogelijk is kun je je zo wel voorbereiden op een bezoek aan de winkel. Uitgebreide informatie over het Goodyfood assortiment, de uitverkoop en de openingstijden van de winkel vind je op de website: http://www.goodyfood.nl/