French Connection filialen in Amsterdam

French Connection folders
French Connection CORNELIS SCHUYTSTRAAT 36 1071JK Amsterdam
openingstijden
French Connection folders
French Connection DAM 1 1012JS Amsterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

French Connection adressen en openingstijden in Amsterdam

Je vindt hier alle French Connection adressen en de bijbehorende openingstijden van French Connection in Amsterdam. Hierdoor weet je altijd of de French Connection bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Amsterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste French Connection folder in Amsterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de French Connection in Amsterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de French Connection website.

Veelgestelde vragen over French Connection

Is er een French Connection winkel in Amsterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van French Connection én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een French Connection winkel in Amsterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van French Connection in Amsterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Amsterdam en de dichtstbijzijnde French Connection winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw French Connection winkel voor de juiste informatie.

Is de French Connection in Amsterdam nu open?

De French Connection winkel in Amsterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Amsterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de French Connection in Amsterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw French Connection winkel in Amsterdam. De beste aanbiedingen in French Connection Amsterdam zijn: Skechers uno lite - gen chill meisjes sneakers, Vtech video-babyfoon vm 3255 en Jumpsuit.

Wat zijn de openingstijden van French Connection in Amsterdam?

De huidige openingstijden van French Connection in Amsterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw French Connection winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van French Connection in Amsterdam?

French Connection heeft zulke interessante aanbiedingen Skechers uno lite - gen chill meisjes sneakers, Vtech video-babyfoon vm 3255 en Jumpsuit, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij French Connection in Amsterdam. Helaas zit een French Connection winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Amsterdam.


Mocht er geen French Connection gevestigd zijn in Amsterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van French Connection tijdens koopzondag?

De openingstijden van French Connection in Amsterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een French Connection winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van French Connection op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is French Connection geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van French Connection afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van French Connection voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt French Connection in Amsterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van French Connection natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij French Connection en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van French Connection of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...