Folders van Filippa K

Laatste folderupdate: 24-02-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Filippa K folder online staat?
Al 57.227 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Filippa K

Openingstijden, folders en aanbiedingen van Filippa K winkels bij jou in de buurt

Download de gratis app met 2350+ winkels

Filippa K folder en aanbiedingen

Filippa K, een duurzaam modemerk dat streeft naar een verantwoorde oplossing voor moderne mode. Kleding in tijdloze stijlen ontworpen met Scandinavisch minimalisme en langdurige kwaliteit is gemakkelijk terug te vinden in de actie folders. Grote delen van het Filippa K assortiment vind je met veel korting terug in de aanbieding. De Filippa K folder kun je gemakkelijk online bekijken.


Wat voor producten kun je kopen bij Filippa K?

De Filippa K catalogus bestaat uit kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Of je nu op zoek bent naar een mooie jas of een handtas, je shopt ze gemakkelijk bij Filippa K. Hoewel de Filippa K producten niet het goedkoopste zijn ben je verzekerd van de beste kwaliteit door de hoogwaardige en duurzame materialen, ook vind je de Filippa producten voor de laagste terug in aanbieding.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Filippa K heeft in Nederland behalve een webshop drie winkels, in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Bezoek een winkel voor de mooiste kleding, de beste aanbiedingen en een geweldige service. De winkels hebben onderling variërende openingstijden maar zijn zeker een groot aantal uren in de week geopend. Je kunt ook gemakkelijk online bestellen op de webshop. Jouw bestelling wordt dan gemakkelijk bij je thuisbezorgd en wanneer dit boven 100,- is, is dit kosteloos. Uitgebreide informatie over het Filippa K assortiment, de beste acties en de online folders vind je op de website: http://www.filippa-k.com/