Black Friday folders van Fietsplus

Laatste folderupdate : 05-06-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Fietsplus folder online staat?
Al 52.261 mensen gingen je voor

Black Friday Fietsplus deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Fietsplus Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Fietsplus tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Fietsplus deals! Schrijf je nu in voor de Fietsplus nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Fietsplus. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Fietsplus winkels vind je op Fietsplus website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Fietsplus

Wanneer begint Black Friday bij Fietsplus?

Black Friday deals van Fietsplus zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Fietsplus. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Fietsplus?

Tijdens Black Friday stunt Fietsplus dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Biesbosch – lage wandelschoenen dames

Uni - fietshelm - anwb

aanbieding 3

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Fietsplus bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Fietsplus verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Fietsplus voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Fietsplus Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Fietsplus Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0