Folders van Faay Wonen

Laatste folderupdate: 01-12-2018

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Faay Wonen folder online staat?
Al 52.706 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Faay Wonen

Download de gratis app met 2350+ winkels

Faay Wonen folder en aanbiedingen

Faay Wonen is al 50 jaar een begrip op het gebied van wonen en slapen in Oudewater en omstreken. Faay Wonen helpt je graag een keuze te maken uit het mooie assortiment met de beste Faay Wonen aanbiedingen. De Faay Wonen catalogus bestaat uit producten van de beste materialen, maatwerk en een geweldige afwerking, én dat allemaal voor de laagste prijs. De verschillende acties zijn gemakkelijk online terug te vinden in de Faay Wonen folder en op de webshop.


Wat voor producten kun je kopen bij Faay Wonen?

De Faay Wonen folders zijn gevuld met producten voor jouw hele huis. Zo biedt Faay Wonen prachtige raambekleding, vloeren en meubelen aan die je geregeld met veel korting in de aanbieding kunt kopen. Ondanks dat de Faay Wonen producten niet altijd het goedkoopste zijn ben je wel verzekerd van de beste kwaliteit. Faay Wonen biedt producten aan van bekende merken als Auping, Luxaflex en Vandyck. Faay Wonen biedt een geweldige service met advies op maat en uitstekend maatwerk.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

In de Faay Wonen winkel in Oudewater kun je terecht voor de mooiste producten, een voordelige uitverkoop en uitstekend advies. in tegenstelling tot andere winkels kun je er online een afspraak zodat jij in de winkel het beste advies op maat krijgt voor een geweldig resultaat. De winkel is zowel doordeweeks als in het weekend geopend zodat er voor jou altijd een mogelijkheid is om langs te komen. Ondanks dat online bestellen op de webshop niet mogelijk is kun je er wel de verschillende aanbiedingen uit de actie folders bekijken en is er een uitstekende online klantenservice. Uitgebreide informatie over de Faay Wonen folders, de uitverkoop en de openingstijden van de winkel vind je op de website: https://www.faaywonen.nl/