Folders van ERIMA

Laatste folderupdate: 07-01-2019

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste ERIMA folder online staat?
Al 14.954 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij ERIMA

Download de gratis app met 2350+ winkels

ERIMA folder en aanbieding

Al langer dan een eeuw zorgt ERIMA samen voor de ontwikkeling, de productie en de verkoop van textiel en hardwaren, die voor bijna alle sporttakken geschikt zijn. Zo is er een ERIMA folder die gevuld is met de beste aanbiedingen en mooiste sportproducten. ERIMA heeft een breed assortiment met de beste kleding en accessoires voor de laagste prijs. De actie folders zijn net als de ERIMA catalogus gemakkelijk online te bekijken in de ERIMA webshop.


Wat voor producten kun je kopen bij ERIMA?

Het ERIMA aanbod bestaat uit diverse soorten kleding en accessoires voor zowel dames en heren als kinderen. Diverse collecties en modellen koop je voor de laagste prijs in de ERIMA aanbieding. Ook verkoopt ERIMA uitrusting voor diverse sporten als tassen en ballen die je natuurlijk ook met veel korting in de folder vind. De ERIMA producten zijn in verschillende kleuren te vinden en in sommige gevallen biedt ERIMA sponsoring aan zodat de ERIMA producten het goedkoopste zijn voor jouw team.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Er zijn verschillende ERIMA winkels in Nederland waar je terecht kunt voor advies op maat en om de voordelige acties te bekijken. Door het grote aantal winkels is er altijd een winkel bij jou in de buurt. De openingstijden van de winkels kunnen onderling verschillen, echter is het overgrote deel zowel doordeweeks als in het weekend geopend. Ondanks dat online bestellen op de webshop niet mogelijk is kun je er wel de verschillende producten bekijken en de sale terugvinden. Uitgebreide informatie over de ERIMA catalogus, de uitverkoop en de online folder vind je op de website: https://www.erima.eu/nl/