Folders van EMTÉ

Laatste folderupdate: 18-05-2022

EMTÉ folder

Geldig: 18 mei tot en met 24 mei

Deze EMTÉ folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van EMTÉ en bespaar op je aankopen bij EMTÉ.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste EMTÉ folder online staat?
Al 22.374 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste EMTÉ folder online staat?
Al 39.104 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij EMTÉ

Download de gratis app met 2350+ winkels

EMTÉ folder en aanbiedingen

EMTÉ supermarkten, onderdeel van de Sligro Group, is in 2018 overgenomen door Jumbo en Coop. Van de 130 winkels wordt 2/3 omgebouwd naar Jumbo winkels en 1/3 naar Coop filialen. Voor de folder wordt u tijdelijk doorverwezen naar de Jumbo folder. 

Wekelijks geven zij een mooie folder uit met een groot aantal Lekker veel VOORDEEL aanbiedingen. EMTÉ supermarkten vallen op door hun ruim assortiment, vriendelijke service en goede kwaliteit. Door zijn kwalitatieve versafdelingen met vers gesneden kaas, brood uit eigen oven, verse groente en fruit en vlees van superieure kwaliteit is EMTÉ al enkele malen uitgeroepen tot de beste vers verkopende supermarkt van Nederland en de "Beste Slagerij".  Kijk voor u dagelijkse boodschappen ook eens in de EMTÉ Lekker Veel Voordeel reclame folder voor de wekelijkse aanbiedingen en "Drie Dolle Dagen Deals". En ben je gek op eten en gek op voordeel doe dan mee met de EMTÉ fijnproevers actie. EMTÉ : "Gewoon de lekkerste supermarkt'. Meer informatie over de EMTÉ supermarkten, openingstijden, de actie folder en de fijnproeversactie kun je vinden op: www.emte.nl