Black Friday folders van Ekornes

Laatste folderupdate : 02-10-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Ekornes folder online staat?
Al 35.344 mensen gingen je voor

Black Friday Ekornes deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Ekornes Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Ekornes tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Ekornes deals! Schrijf je nu in voor de Ekornes nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Ekornes. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Ekornes winkels vind je op Ekornes website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Ekornes

Wanneer begint Black Friday bij Ekornes?

Black Friday deals van Ekornes zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Ekornes. De folder geldig van 02-10-2023 t/m 08-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Ekornes?

Tijdens Black Friday stunt Ekornes dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Kussensloop franela ii

Vidaxl spiegel 100 x 60 cm

Beddengoed shi

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Ekornes bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Ekornes verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Ekornes voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Ekornes Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Ekornes Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0