Dixons filialen in Utrecht

Dixons folders
Dixons Rijnkade 5 3511LC Utrecht
openingstijden
Dixons folders
Dixons Roelantdreef 256 3562KJ Utrecht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Dixons adressen en openingstijden in Utrecht

Je vindt hier alle Dixons adressen en de bijbehorende openingstijden van Dixons in Utrecht. Hierdoor weet je altijd of de Dixons bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Utrecht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Dixons folder in Utrecht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Dixons in Utrecht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Dixons website.

Veelgestelde vragen over Dixons

Is er een Dixons winkel in Utrecht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Dixons én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Dixons winkel in Utrecht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Dixons in Utrecht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Utrecht en de dichtstbijzijnde Dixons winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Dixons winkel voor de juiste informatie.

Is de Dixons in Utrecht nu open?

De Dixons winkel in Utrecht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Utrecht filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Dixons in Utrecht?

Wat zijn de openingstijden van Dixons in Utrecht?

De huidige openingstijden van Dixons in Utrecht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Dixons winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Dixons in Utrecht?

Dixons heeft zulke interessante aanbiedingen Leagoo stof gewatteerde armloze bureaustoel voor thuis, 120 ° schommelende middenrug ergonomische stoel computertaakstoel, dr, Lucide anaka plafonnière - 3xe27 - zwart en Witte reus kracht actief toiletblok - oceaan - wc blokjes voordeelverpakking - 20 stuks, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Dixons in Utrecht. Helaas zit een Dixons winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Utrecht.


Mocht er geen Dixons gevestigd zijn in Utrecht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

Wat zijn de openingstijden van Dixons tijdens koopzondag?

De openingstijden van Dixons in Utrecht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Dixons winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Dixons op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Dixons geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Dixons afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Dixons voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Dixons in Utrecht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Dixons natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Dixons en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Dixons of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...