Dixons filialen in Rotterdam

Dixons folders
Dixons Hoogstraat 185 3011PM Rotterdam
openingstijden
Dixons folders
Dixons Keizerswaard 111 3078AL Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Dixons adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Dixons adressen en de bijbehorende openingstijden van Dixons in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Dixons bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Dixons folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Dixons in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Dixons website.

Veelgestelde vragen over Dixons

Is er een Dixons winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Dixons én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Dixons winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Dixons in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Dixons winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Dixons winkel voor de juiste informatie.

Is de Dixons in Rotterdam nu open?

De Dixons winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Dixons in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw Dixons winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Dixons Rotterdam zijn: Littycat navulcassette voor littycat kattenstrooiafvalemmer - 6 stuks verpakking (6 stuks), Amica gsp14844-1e vrijstaande vaatwasser en Beko mn1436224ps amerikaanse koelkast 182cm.

Wat zijn de openingstijden van Dixons in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Dixons in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Dixons winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Dixons in Rotterdam?

Dixons heeft zulke interessante aanbiedingen Littycat navulcassette voor littycat kattenstrooiafvalemmer - 6 stuks verpakking (6 stuks), Amica gsp14844-1e vrijstaande vaatwasser en Beko mn1436224ps amerikaanse koelkast 182cm, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Dixons in Rotterdam. Helaas zit een Dixons winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Dixons gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

Wat zijn de openingstijden van Dixons tijdens koopzondag?

De openingstijden van Dixons in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Dixons winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Dixons op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Dixons geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Dixons afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Dixons voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Dixons in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Dixons natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Dixons en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Dixons of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...