Passiefruit 4 stuks

Geldig: 12 dec. tot en met 25 dec.
Deze aanbieding is verlopen!
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Dirk
Dirk

Passiefruit 4 stuks

Deze aanbieding is verlopen!
€ 1,69
Actuele Passiefruit 4 stuks aanbieding bij Dirk uit de folder. Bekijk de nieuwste Passiefruit 4 stuks aanbieding hier en koop de goedkoopste Passiefruit 4 stuks aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 12 dec. tot en met 25 dec.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Dirk folder of Dirk website zijn leidend.
Laatste update: 26-12-21
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Dirk folder

Dirk non-food folder

Nog 4 dagen geldig

Passiefruit 4 stuks aanbieding en online acties uit de actuele Dirk folder

Deze Passiefruit 4 stuks is nu in de aanbieding bij Dirk. Bekijk ook de actuele Dirk folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Passiefruit 4 stuks online via Dirk website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Passiefruit 4 stuks aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Passiefruit 4 stuks aanbieding in de Dirk folder van volgende week?

Wanneer is Passiefruit 4 stuks in de aanbieding? of "ik wil weten of Passiefruit 4 stuks volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Passiefruit 4 stuks in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Passiefruit 4 stuks komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Passiefruit 4 stuks in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Dirk reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.