Black Friday aanbiedingen van Dior

Bekijk de deals hier

Black Friday folders van Dior

Laatste folderupdate : 1/27/23

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Dior folder online staat?
Al 15.323 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Dior deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Dior Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Dior tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Dior deals! Schrijf je nu in voor de Dior nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Dior. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Dior winkels vind je op Dior website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Dior

Wanneer begint Black Friday bij Dior?

Black Friday deals van Dior zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Dior. De folder geldig van 23-01-2023 t/m 29-01-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Dior?

Tijdens Black Friday stunt Dior dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Vijzel met stamper 330ml

Gillette en Venus XXL verpakking 25-pak

Jack & jones sneakers

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Dior bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Dior verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Dior voor meer informatie over de actuele levertijden.

Dior Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Dior Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0