Folders van D.I.O. in Aalsmeer

2 Filialen

DA folder

Geldig: 29 mei tot en met 11 jun.

Deze DA folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van D.I.O. en bespaar op je aankopen bij D.I.O..

D.I.O. filialen in Aalsmeer

D.I.O. folders
D.I.O. Poldermeesterplein 9 9 1432JZ Aalsmeer
openingstijden
D.I.O. folders
D.I.O. Zijdstraat 16-18 1431EC Aalsmeer
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

D.I.O. adressen en openingstijden in Aalsmeer

Je vindt hier alle D.I.O. adressen en de bijbehorende openingstijden van D.I.O. in Aalsmeer. Hierdoor weet je altijd of de D.I.O. bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Aalsmeer en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste D.I.O. folder in Aalsmeer en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de D.I.O. in Aalsmeer of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de D.I.O. website.

Veelgestelde vragen over D.I.O.

Is er een D.I.O. winkel in Aalsmeer?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van D.I.O. én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een D.I.O. winkel in Aalsmeer of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van D.I.O. in Aalsmeer voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Aalsmeer en de dichtstbijzijnde D.I.O. winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw D.I.O. winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de D.I.O. in Aalsmeer nu open?

De D.I.O. winkel in Aalsmeer heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Aalsmeer filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de D.I.O. in Aalsmeer?

De aanbiedingen van deze week uit de DA folder met 29-05-2023 t/m 11-06-2023 zijn geldig in jouw D.I.O. winkel in Aalsmeer. De beste aanbiedingen in D.I.O. Aalsmeer zijn: Guess seductive homme 100 ml, Cheers! geschenkset en Hugo boss reversed 125 ml.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van D.I.O. in Aalsmeer?

De huidige openingstijden van D.I.O. in Aalsmeer vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw D.I.O. winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van D.I.O. in Aalsmeer?

D.I.O. heeft zulke interessante aanbiedingen Guess seductive homme 100 ml, Cheers! geschenkset en Hugo boss reversed 125 ml, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij D.I.O. in Aalsmeer. Helaas zit een D.I.O. winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Aalsmeer.


Mocht er geen D.I.O. gevestigd zijn in Aalsmeer, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Drogist en Parfumerie.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van D.I.O. tijdens koopzondag?

De openingstijden van D.I.O. in Aalsmeer zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een D.I.O. winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van D.I.O. op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is D.I.O. geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van D.I.O. afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van D.I.O. voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt D.I.O. in Aalsmeer?

Het liefst ontvang jij je bestelling van D.I.O. natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij D.I.O. en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van D.I.O. of bekijk de actuele DA folder die geldig is van 29-05-2023 t/m 11-06-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...