Folders van Diesel in Groningen

1 Filialen

Diesel folder

Geldig: 28 Feb tot en met 24 Apr
Trending

Deze Diesel folder met actuele aanbiedingen is nog 30 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Diesel en bespaar op je aankopen bij Diesel.

Diesel folder

Geldig: 28 Feb tot en met 24 Apr
Trending

Deze Diesel folder met actuele aanbiedingen is nog 30 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Diesel en bespaar op je aankopen bij Diesel.

Diesel filialen in Groningen

Diesel folders
Diesel Hendrik Jan van Heekplein 90 7511HN Groningen
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Diesel adressen en openingstijden in Groningen

Je vindt hier alle Diesel adressen en de bijbehorende openingstijden van Diesel in Groningen. Hierdoor weet je altijd of de Diesel bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Groningen en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Diesel folder in Groningen en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Diesel in Groningen of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Diesel website.

Veelgestelde vragen over Diesel

Is er een Diesel winkel in Groningen?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Diesel én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Diesel winkel in Groningen of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Diesel in Groningen voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Groningen en de dichtstbijzijnde Diesel winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Diesel winkel voor de juiste informatie.

Is de Diesel in Groningen nu open?

De Diesel winkel in Groningen heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Groningen filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Diesel in Groningen?

De aanbiedingen van deze week uit de Diesel folder met 28-02-2023 t/m 24-04-2023 zijn geldig in jouw Diesel winkel in Groningen. De beste aanbiedingen in Diesel Groningen zijn: Jumpsuit, Mountain peak dames softshell jas roze en Blue box meisjes dad sneakers beige.

Wat zijn de openingstijden van Diesel in Groningen?

De huidige openingstijden van Diesel in Groningen vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Diesel winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Diesel in Groningen?

Diesel heeft zulke interessante aanbiedingen Jumpsuit, Mountain peak dames softshell jas roze en Blue box meisjes dad sneakers beige, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Diesel in Groningen. Helaas zit een Diesel winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Groningen.


Mocht er geen Diesel gevestigd zijn in Groningen, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van Diesel tijdens koopzondag?

De openingstijden van Diesel in Groningen zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Diesel winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Diesel op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Diesel geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Diesel afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Diesel voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Diesel in Groningen?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Diesel natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Diesel en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Diesel of bekijk de actuele Diesel folder die geldig is van 28-02-2023 t/m 24-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...