Black Friday folders van DFS

Laatste folderupdate : 11/26/22

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste DFS folder online staat?
Al 38.389 mensen gingen je voor

Black Friday DFS deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe DFS Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van DFS tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday DFS deals! Schrijf je nu in voor de DFS nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij DFS. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de DFS winkels vind je op DFS website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van DFS

Wanneer begint Black Friday bij DFS?

Black Friday deals van DFS zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van DFS. De folder geldig van 21-11-2022 t/m 27-11-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van DFS?

Tijdens Black Friday stunt DFS dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

In- en outdoortapijt mosta

Hoekbank perry

Art deco hanglamp zwart met smoke glas 23 cm - kevin

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van DFS bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door DFS verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van DFS voor meer informatie over de actuele levertijden.

DFS Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 DFS Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0