1. Deli XL WOW folder Trending

  Nog 15 dagen geldig

  Geldig van 9 jan. t/m 4 feb.

  4 pagina's met aanbiedingen van Deli XL

  Deze Deli XL WOW folder vol met aanbiedingen is nog 15 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Deli XL en bespaar op aankopen bij Deli XL.

  Folder bekijken!
 2. Deli XL WOW non-food folder Trending

  Nog 15 dagen geldig

  Geldig van 9 jan. t/m 4 feb.

  4 pagina's met aanbiedingen van Deli XL

  Deze Deli XL WOW non-food folder vol met aanbiedingen is nog 15 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Deli XL en bespaar op aankopen bij Deli XL.

  Folder bekijken!
 3. Deli XL Appetizer magazine

  Nog 8 dagen geldig

  Geldig van 4 jan. t/m 28 jan.

  36 pagina's met aanbiedingen van Deli XL

  Deze Deli XL Appetizer magazine vol met aanbiedingen is nog 8 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Deli XL en bespaar op aankopen bij Deli XL.

  Folder bekijken!
 4. Deli XL Chefs Market folder

  Nog 8 dagen geldig

  Geldig van 4 jan. t/m 28 jan.

  8 pagina's met aanbiedingen van Deli XL

  Deze Deli XL Chefs Market folder vol met aanbiedingen is nog 8 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Deli XL en bespaar op aankopen bij Deli XL.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Deli XL, onderdeel van Bidvest, is één van de grootste foodservice grossiers met 16 vestigingen in Nederland en een overzichtelijke webshop. Het assortiment van Bidvest Deli XL bestaat uit een uitgebreid assortiment food en non- foodproducten, brood en banket, groente en fruit, vers vlees en vis, afgestemd op de foodservice markt. Bidvest Deli XL levert zowel aan de horeca, catering en institutionele markt. “Deli XL, first for foodservice.” Kijk in de Bidvest Deli XL reclamefolder voor de laatste aanbiedingen of bestel direct online in de webshop. Meer informatie over de Bidvest Deli XL vestigingen, openingstijden, de online folder en de Bidvest Deli XL webshop vindt u op: www.delixl.nl