Folders van De Verfzaak

Laatste folderupdate: 16-09-21

De Verfzaak folder

Geldig: 16 sep. tot en met 29 sep.

Deze De Verfzaak folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van De Verfzaak en bespaar op je aankopen bij De Verfzaak.

De Verfzaak folder

Geldig: 12 sep. tot en met 31 okt.

Deze De Verfzaak folder met actuele aanbiedingen is nog 41 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van De Verfzaak en bespaar op je aankopen bij De Verfzaak.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De Verfzaak folder online staat?
Al 11.590 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De Verfzaak folder online staat?
Al 47.644 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

De Verfzaak folder, aanbiedingen en Verfkrant

De Verfzaak is de naam voor een nieuwe generatie verfspeciaalzaken met nu al 8 winkels in Nederland. Daarnaast heeft men een uitgebreide webshop waar het hele assortiment ook online bestelbaar is. Met een uitgebreid aanbod verf, verfbenodigdheden, behang en laminaat, zorgt de Verfzaak ervoor dat je altijd direct aan de slag kunt. Want zoals je van een verfspeciaalzaak mag verwachten bieden zij altijd het beste product voor uw huis van de vooraanstaande merken zoals Sigma coatings, Sikkens, Wijzonol en Eijffinger. Maar wel met kortingen op de adviesprijzen die kunnen oplopen tot wel 40%

De Verfzaak folder

Daarnaast geven zij regelmatig een folder uit met spectaculaire aanbiedingen op verf, behang en veel andere zaken die je nodig hebt om je huis te verfraaien. Kijk dus eerst even in de meest recente Verfzaak folder op onze site voor alle kortingen op de vele kwaliteitsartikelen. En ga dan pas naar de Verfzaak winkel voor gratis deskundig advies van goed opgeleide adviseurs. Want de Verfzaak heeft niet voor niets het motto: “Meer voor Minder.”

Online bestellen uit de folder in de webshop

Natuurlijk kun je ook online bestellen in de webshop van de Verfzaak. Ook hier vind je de aanbiedingen en kun je profiteren van de unieke lage prijzen op de beste merken verf, behang en laminaat. Kijk voor alle informatie over de deelnemende winkels, de openingstijden, de folder en de webshop op: http://www.deverfzaak.nl