Folders van De troubadour

Laatste folderupdate: 01-06-2022

De troubadour folder

Geldig: 1 jun. tot en met 31 aug.

Deze De troubadour folder met actuele aanbiedingen is nog 64 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van De troubadour en bespaar op je aankopen bij De troubadour.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De troubadour folder online staat?
Al 24.363 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De troubadour folder online staat?
Al 30.487 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij De troubadour

Download de gratis app met 2350+ winkels

De troubadour folder en aanbiedingen

De troubadour interieurs is een unieke en prettige meubelzaak met een ontzettend uitgebreid assortiment en deskundig advies. Het assortiment en de vele Troubadour aanbiedingen kun je gemakkelijk online bekijken in De troubadour actie folder. Deze folders zijn gevuld met aantrekkelijk veel korting op prachtige meubels. Zo shop je bijvoorbeeld die prachtige bank waar je al weken naar zocht in de aanbieding voor de laagste prijs.


Wat voor producten kun je kopen bij De troubadour?

De troubadour catalogus bestaat uit diverse meubels en accessoires voor zowel binnen als buiten. Shop mooie tafels, stoelen en nog veel meer in De troubadour folders. De producten van De troubadour zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit als bijvoorbeeld duurzaam teakhout. Hoewel deze materialen niet altijd het goedkoopste zijn vind je ze wel geregeld in de uitverkoop terug. Het assortiment bestaat uit diverse bekende merken als bijvoorbeeld Riverdale en Urban Cotton.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

De troubadour heeft in tegenstelling tot vele andere winkels een ontzettend ruime winkel met meer dan 5000m2 wooninspiratie en waar je gratis advies op maat krijgt. De winkel is zes dagen in de week geopend zodat jij altijd terecht kunt. Wanneer het niet mogelijk is de winkel in Amstelveen te bezoeken kun je ook gemakkelijk online bestellen in de webshop. Ook op de webshop vind je de verschillende aanbiedingen terug. Uitgebreide informatie over De troubadour acties, de online folders en de openingstijden van de winkel vind je op de website: http://www.detroubadour.nl