Black Friday folders van De Krat

Laatste folderupdate : 29-05-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De Krat folder online staat?
Al 17.603 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday De Krat deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe De Krat Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van De Krat tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday De Krat deals! Schrijf je nu in voor de De Krat nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij De Krat. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de De Krat winkels vind je op De Krat website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van De Krat

Wanneer begint Black Friday bij De Krat?

Black Friday deals van De Krat zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van De Krat. De folder geldig van 29-05-2023 t/m 04-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van De Krat?

Tijdens Black Friday stunt De Krat dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Superschoon dikke bleek

Liga milkbreak, evergreen, haverkick, belvita of proteïne repen

Alle kiloverpakkingen aardappelen

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van De Krat bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door De Krat verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van De Krat voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

De Krat Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 De Krat Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0