Black Friday folders van De Arend

Laatste folderupdate : 06-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De Arend folder online staat?
Al 58.574 mensen gingen je voor

Black Friday De Arend deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe De Arend Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van De Arend tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday De Arend deals! Schrijf je nu in voor de De Arend nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij De Arend. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de De Arend winkels vind je op De Arend website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van De Arend

Wanneer begint Black Friday bij De Arend?

Black Friday deals van De Arend zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van De Arend. De folder geldig van 03-10-2022 t/m 09-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van De Arend?

Tijdens Black Friday stunt De Arend dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Lekkernijen mini frikandellen

Slowcooker

Kaldenberg runderbief

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van De Arend bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door De Arend verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van De Arend voor meer informatie over de actuele levertijden.