Black Friday folders van Consumentenbond

Laatste folderupdate : 24-09-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Consumentenbond folder online staat?
Al 11.998 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Consumentenbond deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Consumentenbond Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Consumentenbond tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Consumentenbond deals! Schrijf je nu in voor de Consumentenbond nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Consumentenbond. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Consumentenbond winkels vind je op Consumentenbond website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Consumentenbond

Wanneer begint Black Friday bij Consumentenbond?

Black Friday deals van Consumentenbond zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Consumentenbond. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Consumentenbond?

Tijdens Black Friday stunt Consumentenbond dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Lancaster sun beauty travel essentials

Doll in traditional clothing

Jimmy choo blossom

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Consumentenbond bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Consumentenbond verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Consumentenbond voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Consumentenbond Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Consumentenbond Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0