Bekijk de COLORS@HOME folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Colors@Home is een snel groeiende, landelijke franchiseorganisatie op het gebied van woondecoratie met nu al ruim 120 winkels in Nederland. Het Colors@Home assortiment bestaat uit een ruime keuze verf, behang, vloerbedekking, gordijnen en raamdecoratie van bekende merken. Colors@Home staat voor kwaliteit, goede service en deskundig advies. Kijk in de Colors@Home reclame folder of brochure voor de aanbiedingen en acties. Meer informatie over de Colors@Home winkels, openingstijden, de Colors@Home collectie en de folder vindt u op: http://www.colorsathome.nl

Jouw COLORS@HOME winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van COLORS@HOME en betaal nooit meer teveel. COLORS@HOME heeft in Nederland 140 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Landelijke ronde plafondlamp roestkleur 42cm - quinta, Flycarpets sarande vintage grijs vloerkleed medaillon en Gestoffeerde stoelen wilga ii (set van2) wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft COLORS@HOME nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Middelburg, Rotterdam of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van COLORS@HOME.

Als je in de COLORS@HOME folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Wonen, zoals Leen Bakker, Blokker of Xenos. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij COLORS@HOME soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de COLORS@HOME website.

Veelgestelde vragen over COLORS@HOME

Is er een COLORS@HOME winkel in De Lier?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van COLORS@HOME én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een COLORS@HOME winkel in De Lier of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van COLORS@HOME in De Lier voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar De Lier en de dichtstbijzijnde COLORS@HOME winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw COLORS@HOME winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de COLORS@HOME in De Lier nu open?

De COLORS@HOME winkel in De Lier heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw De Lier filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de COLORS@HOME in De Lier?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 04-12-2023 t/m 10-12-2023 zijn geldig in jouw COLORS@HOME winkel in De Lier. De beste aanbiedingen in COLORS@HOME De Lier zijn: Landelijke ronde plafondlamp roestkleur 42cm - quinta, Flycarpets sarande vintage grijs vloerkleed medaillon en Gestoffeerde stoelen wilga ii (set van2).

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van COLORS@HOME in De Lier?

De huidige openingstijden van COLORS@HOME in De Lier vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw COLORS@HOME winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van COLORS@HOME in De Lier?

COLORS@HOME heeft zulke interessante aanbiedingen Landelijke ronde plafondlamp roestkleur 42cm - quinta, Flycarpets sarande vintage grijs vloerkleed medaillon en Gestoffeerde stoelen wilga ii (set van2), dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij COLORS@HOME in De Lier. Helaas zit een COLORS@HOME winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van De Lier.


Mocht er geen COLORS@HOME gevestigd zijn in De Lier, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Wonen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van COLORS@HOME tijdens koopzondag?

De openingstijden van COLORS@HOME in De Lier zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een COLORS@HOME winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van COLORS@HOME op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is COLORS@HOME geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van COLORS@HOME afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van COLORS@HOME voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt COLORS@HOME in De Lier?

Het liefst ontvang jij je bestelling van COLORS@HOME natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij COLORS@HOME en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van COLORS@HOME of bekijk de actuele folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

COLORS@HOME acties

🛍️ COLORS@HOME folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Wonen
🕰️ Laatste folderupdate: 11-03-2022
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw