Black Friday folders van CKS

Laatste folderupdate : 05-06-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste CKS folder online staat?
Al 31.590 mensen gingen je voor

Black Friday CKS deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe CKS Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van CKS tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday CKS deals! Schrijf je nu in voor de CKS nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij CKS. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de CKS winkels vind je op CKS website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van CKS

Wanneer begint Black Friday bij CKS?

Black Friday deals van CKS zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van CKS. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van CKS?

Tijdens Black Friday stunt CKS dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Shirt

Skechers go consistent heren teenslippers

Hush puppies dames bio teenslippers antraciet

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van CKS bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door CKS verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van CKS voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

CKS Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 CKS Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0