Chasin' filialen in Rotterdam

Chasin' folders
Chasin' Beurstraverse 109 3012AT Rotterdam
openingstijden
Chasin' folders
Chasin' Korte Lijnbaan 7 3012EC Rotterdam
openingstijden
Chasin' folders
Chasin' Lijnbaan 65 3012EL Rotterdam
openingstijden
Chasin' folders
Chasin' Poolsterstraat 53 3067LX Rotterdam
openingstijden
Chasin' folders
Chasin' Zuidplein Hoog 725 3083BJ Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Chasin' adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Chasin' adressen en de bijbehorende openingstijden van Chasin' in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Chasin' bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Chasin' folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Chasin' in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Chasin' website.

Veelgestelde vragen over Chasin'

Is er een Chasin' winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Chasin' én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Chasin' winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Chasin' in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Chasin' winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Chasin' winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Chasin' in Rotterdam nu open?

De Chasin' winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Chasin' in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 26-02-2024 t/m 03-03-2024 zijn geldig in jouw Chasin' winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Chasin' Rotterdam zijn: Steve madden lage sneakers baskets masterr, Knowledgecotton apparel teak sweat shorts donkerblauw en Knowledgecotton apparel sweater olijf groen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Chasin' in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Chasin' in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Chasin' winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Chasin' in Rotterdam?

Chasin' heeft zulke interessante aanbiedingen Steve madden lage sneakers baskets masterr, Knowledgecotton apparel teak sweat shorts donkerblauw en Knowledgecotton apparel sweater olijf groen, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Chasin' in Rotterdam. Helaas zit een Chasin' winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Chasin' gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Chasin' tijdens koopzondag?

De openingstijden van Chasin' in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Chasin' winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Chasin' op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Chasin' geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Chasin' afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Chasin' voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Chasin' in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Chasin' natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Chasin' en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Chasin' of bekijk de actuele folder die geldig is van 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw