Folders van Chasin'

Laatste folderupdate: 12-02-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Chasin' folder online staat?
Al 10.351 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Chasin'

Download de gratis app met 2350+ winkels

Chasin' folder en aanbiedingen

Chasin', een modern jeansmerk voor mannen met geweldige aanbiedingen en tijdloze designs van de beste kwaliteit. De verschillende acties en de sale die geregeld plaatsvind zijn gemakkelijk terug te vinden in de Chasin' folders. Chasin' ontwerpt al tientallen jaren collecties met geweldige designs om jou comfortabel te laten voelen. Hoewel de Chasin' producten niet altijd het goedkoopste zijn kun je ze vaak in de aanbieding kopen met veel korting. Chasin' hecht veel waarde aan duurzaamheid en probeert dan ook met innovatieve technieken de kleding zo duurzaam mogelijk te maken.


Wat voor producten kun je kopen bij Chasin'?

De Chasin' catalogus bestaat uit verschillende soorten kleding voor heren als bijvoorbeeld broeken, truien en diverse accessoires als schoenen, riemen en petten. Het Chasin' assortiment is gemaakt van hoogwaardige materialen als jeans, leer en katoen zodat jij je altijd fijn voelt in de Chasin' kleding en schoenen. Het Chasin' assortiment bestaat uit diverse collecties met verschillende stijlen als bijvoorbeeld sportieve jeans of casual broeken in verschillende pasvormen.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Er zijn verschillende Chasin' winkels verspreid in Nederland. Zo is er bijvoorbeeld een winkel in Heerlen waar jij altijd terecht kunt voor de beste service, producten en actie producten. De openingstijden van de Chasin' winkels kunnen onderling verschillen, echter is het merendeel zowel doordeweeks als in het weekend geopend. Ook in de winkels vind je de diverse acties natuurlijk terug en kun je genieten van veel kleding van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Ook kun je 24/7 online bestellen op de webshop en zal jouw bestelling gemakkelijk bij je thuisbezorgd worden. Uitgebreide informatie over de Chasin' actie folder, de acties en de openingstijden van de winkels vind je op de website: http://www.chasin.com/nl/