Black Friday folders van CB2

Laatste folderupdate : 1/20/22

CB2 folder

Geldig: 20 Jan tot en met 31 Dec

Deze CB2 folder met actuele aanbiedingen is nog 35 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van CB2 en bespaar op je aankopen bij CB2.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste CB2 folder online staat?
Al 30.875 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste CB2 folder online staat?
Al 39.302 mensen gingen je voor

Black Friday CB2 deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe CB2 Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van CB2 tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday CB2 deals! Schrijf je nu in voor de CB2 nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij CB2. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de CB2 winkels vind je op CB2 website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van CB2

Wanneer begint Black Friday bij CB2?

Black Friday deals van CB2 zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van CB2. De CB2 folder geldig van 20-01-2022 t/m 31-12-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van CB2?

Tijdens Black Friday stunt CB2 dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

In- en outdoortapijt mosta

Hoekbank perry

Art deco hanglamp zwart met smoke glas 23 cm - kevin

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van CB2 bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door CB2 verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van CB2 voor meer informatie over de actuele levertijden.

CB2 Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 CB2 Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0