34 Casa Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Casa filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 34 Casa filialen in Nederland.

28 Steden

Populaire steden met een Casa filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Casa adressen en openingsuren

Bekijk alle Casa adressen en de bijbehorende openingsuren van Casa in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Casa bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Casa folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Casa in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Casa website.

Veelgestelde vragen over Casa

Waar vind ik een Casa winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Casa winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Casa vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Casa bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Casa winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Casa gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Casa vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Casa heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Breda en Den Haag.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Casa?

Inmiddels heeft Casa diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Wonen heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Breda en Den Haag. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Casa winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon