Folders van Canali

Laatste folderupdate: 20-07-2018

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Canali folder online staat?
Al 57.272 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Canali

Download de gratis app met 2350+ winkels

Canali folder en aanbiedingen

Canali heeft een ontzettend breed assortiment met kleding van de beste kwaliteit waarin jij je comfortabel en jezelf kunt voelen. Het Italiaanse merk werd bijna honderd jaar geleden opgericht en heeft een fijne actie folder waarin jij de catalogus met de beste aanbiedingen kunt bekijken. De Canali producten zijn ontworpen door de beste ontwerpers en je vind ze geregeld voor de laagste prijs in de aanbieding. Canali wil een merk zijn voor iedereen en biedt daarom ontzettend veel persoonlijke collecties aan in diverse pasvormen.


Wat voor producten kun je kopen bij Canali?

Het brede Canali assortiment bestaat uit kleding, schoenen en accessoires voor heren. Zo verkoopt Canali de beste pakken die je natuurlijk volledig op maat kunt laten maken met ontzettend veel korting. Diverse schoenen als loafers en sneakers vind je ook geregeld in de aanbieding. Bij Canali kun je terecht voor een complete zakelijke outfit met accessoires als een prachtige stropdas en riem. Geregeld kun je delen van het Canali assortiment voordelig in de uitverkoop shoppen.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Er zijn verschillende Canali winkels in Europa waar jij altijd welkom bent voor de prachtige producten en een uitstekende service. Zo is er een winkel in Amsterdam die zeven dagen in de week geopend is en waar verschillende acties uit de online folders het goedkoopste te vinden zijn. Wanneer het niet mogelijk is een winkel te bezoeken kun je de aanbiedingen gemakkelijk online bestellen in de Canali webshop. Online bestellen is geheel kosteloos en ook retourneren is eenvoudig en gratis. Uitgebreide informatie over de Canali catalogus, de uitverkoop en de online folder vind je op de website: http://www.canali.com/en_nl/