Folders van CameraNU

Laatste folderupdate: 26-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste CameraNU folder online staat?
Al 17.195 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij CameraNU

Download de gratis app met 2350+ winkels

CameraNU folder en aanbiedingen

Jouw mooiste herinneringen leg je voor de laagste prijs vast met de producten van CameraNU. CameraNU heeft een breed assortiment met verschillende soorten producten die je altijd het goedkoopste in de CameraNU aanbieding. Deze CameraNU aanbiedingen kun je gemakkelijk in de maandelijkse folders terugvinden. CameraNU biedt naast de uitgebreide catalogus ook een uitstekende service aan zodat jij altijd vindt waar je naar op zoek bent. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een camera om jouw zomervakantie mee vast te leggen of heb je een nieuwe lens nodig voor je camera? CameraNU is dé winkel voor jou!


Wat voor producten kun je kopen bij CameraNU?

Bij CameraNU kun je complete camera's kopen van bekende merken als Canon, Nikon, Panasonic en Sony. Ook koop je er verschillende onderdelen en accessoires als tassen en statieven. Naast de producten voor het beste beeld kun je bij CameraNU ook koptelefoons en microfoons kopen die je regelmatig met veel korting in de uitverkoop kunt kopen. Naast deze diverse soorten elektronica kun je bij CameraNU ook verrekijkers en kun je het gehele assortiment zowel nieuw als tweedehands kopen. Ook is het altijd mogelijk verschillende producten te huren, en deze zijn net als de andere producten ook geregeld met aantrekkelijke acties te koop.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Het gehele CameraNU assortiment kun je in één van de CameraNU winkels kopen. Deze winkels zijn gelegen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Urk. Zo is er altijd een winkel bij jou in de buurt! Indien het toch niet mogelijk is één van deze winkels te bezoeken kun je ook altijd online bestellen op de webshop. Zo worden jouw producten binnen enkele werkdagen gemakkelijk bij je thuisbezorgd en online vind je uiteraard ook de verschillende aanbiedingen uit de folders terug. Zowel online als in de winkels is er altijd een uitstekende klantenservice beschikbaar zodat jij altijd de beste producten koopt. Uitgebreide informatie over de CameraNU catalogus, de folders en de openingstijden van de winkels vind je op de website: https://www.cameranu.nl/