Black Friday aanbiedingen van Bongo

Bekijk de deals hier

Black Friday folders van Bongo

Laatste folderupdate : 3/28/23

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Bongo folder online staat?
Al 48.894 mensen gingen je voor

Black Friday Bongo deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bongo Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bongo tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bongo deals! Schrijf je nu in voor de Bongo nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Bongo. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Bongo winkels vind je op Bongo website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bongo

Wanneer begint Black Friday bij Bongo?

Black Friday deals van Bongo zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bongo. De folder geldig van 27-03-2023 t/m 02-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bongo?

Tijdens Black Friday stunt Bongo dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Line brick cabin trolley 2 wheel 55 jade green

Delsey moncey 4 wheel trolley 76 pink

American tourister speedstar spinner 77 expandable black

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bongo bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bongo verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bongo voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Bongo Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bongo Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0